mimiPORADNA

On-line kurz KROK ZA KROKEM 0-6 měsíců

 

  • Čtete knížky o správném vývoji dítěte, ale stejně se vám to v praxi s miminkem nedaří? Cítíte se zahlcená všemi možnými informacemi z internetu a nevyžádanými radami od okolí?
  • Dělá vám starost častý pláč vašeho miminka? Prohýbání do luku a záklony hlavičky? Obáváte se chvíle, kdy máte dát miminko trénovat na bříško, protože je tam nespokojené, pláče a přepadává zpět na záda?
  • Všimla jste si, že vaše mimino stáčí hlavičku jen k jedné straně? Na jednu stranu těla je šikovnější, než na tu druhou? Dokonce jste objevila sleželou hlavičku?
  • Čekáte miminko a slyšíte všemožné příběhy žen okolo a máte strach, jak péči o miminko zvládnete? Jste nervózní z toho, jak zvládnete kojení, noční vstávání, pláč, bolesti bříška? Štve vás, že se v těch všech radách a doporučeních nedá vyznat?

 

Připravila jsem pro vás kurz Krok za krokem 0-6 měsíců. Projdeme spolu fascinujícím obdobím dítěte od jeho narození ke druhému vzpřímení. Naučím vás spoustu cviků a her, kterými dítě podpoříte v jeho vývoji a ještě vás to bude společně bavit.

 

Pro více informaci mrkněte sem:

https://mimiporadna-online.cz/krok-za-krokem-0-6/

 

Zobrazeno 2737x | Štítky: on-line kurz péče o miminko, manipulace s miminkem on-line, on-line kurz novorozenec, on-line kurz koupání miminka

 

Vložit komentář

Nejrychlejší způsob:
Vložit komentář