mimiPORADNA

MINI kurzík

Milé maminky, 

připravila jsem pro vás a vaše děti MINI kurzík.

Pro koho je kurz určen?

MINI kurzík je určen všem rodičům nejmenších dětí, kteří se chtějí dozvědět základní informace o psychomotorickém vývoji dítěte, naučit se různé úchopy k nošení miminka a vše natrénovat především v praxi. Kurz je vhodný pro děti od narození do 4 měsíců věku :-) 

Kurz je rozdělen na 3 lekce:

  • 1) PRVNÍ LEKCE bude více méně teoretická - řekneme si základní informace o psychomotorickém vývoji dítěte, co jej ovlivňuje, na co si dát pozor, čeho si všímat, čemu se vyhnout ... teoretické informace budou zacíleny na aktuální věk dětí ve skupince.

  • 2) DRUHÁ LEKCE už bude hodně praktická - budeme se věnovat nácviku správných úchopů tak, abyste děťátku uměli nabídnout i jinou polohu než-li svislou, která pro něj v tomto věku není ještě vhodná. Naučíme se zvedat a pokládat dítě čelem k podložce a čelem od podložky, úchopy aktivní i odpočinkové, polohy vhodné k odříhnutí ... Ukážeme si jak pracovat s malým balónem overballem a vše spojíme s pohybem za rytmického doprovodu písniček, básniček, říkadel a škádlivek. 

  • 3) TŘETÍ LEKCE bude propojení teorie i praxe - zaměříme se polohu na bříšku - jak správně přetáčet děťátko na bříško a zpět? Jak často děťátko dávat na bříško? Na jak dlouho? Jaké podmínky pro správný nácvik polohy na bříšku dítěti vytvořit? Ukážeme si, jak pracovat s velkým míčem gymballem a vše spojíme s pohybem za rytmického doprovodu písniček, básniček, říkadel a škádlivek. 
Probereme vše, co vás bude aktuálně zajímat nebo trápit (můžete se zeptat na vše ohledně kojení či péče o dítě).

Více informací a přihlášení najdete zde: MINI kurzík

Těším se na vás, Petra

Zobrazeno 703x | Štítky:

 

Vložit komentář

Nejrychlejší způsob:
Vložit komentář